Monetize11

Zero Friction Commerce; the monetization roadmap

De payments-branche is een snel veranderende wereld; nieuwe wet- en regelgeving geven organisaties legio nieuwe mogelijkheden. Dat biedt kansen voor start-ups die innovatieve businessmodellen kunnen ontwikkelen, maar vraagt ook van bestaande FinTech-bedrijven een vernieuwende approach. Hoe speel je in digitalisation, hoe richt je jouw payments- en facturatie-modellen in en hoe verbeter jij hiermee jouw bedrijfsprocessen?

Tijdens Monitize 11, dinsdag 12 februari in de Koninklijke Industrieele Groote Club Amsterdam, word je volledig bijgepraat over deze digitale omslag en de rol die payments daarin speelt.

Wat is Monetize 11?

Monetize 11 is het enige evenement in Europa dat zich richt op het thema ‘monetization’. MGI Research zal de dag aftrappen met het Agile Monetizion scenario, waarin dieper in wordt gegaan op dit concept en de verschillende elementen worden uitgelicht. Hieronder vallen o.a. payments, e-commerce, facturatie en CPQ.

De huidige bedrijfsapplicaties en -processen staan onder druk, zeker als nieuwe verdienmodellen geadopteerd worden. Verder moeten complexe prijsmodellen en betaalmethoden ondersteunt worden om aan de eisen van de klant van vandaag te voldoen. Alles online, de abonnementeneconomie en frictieloze commerce brengen fundamentele tekortkomingen in (ERP)-systemen aan het licht.

Monetize 11 biedt praktische inzichten in hoe toonaangevende organisaties snelheid en flexibiliteit gebruiken om voor te blijven. Dit alles middels case study interviews van 20 minuten; vlijmscherpe praktijkvoorbeelden en to-the-point, dus geen ellenlange sessies met powerpoint-presentaties.

Waarom je Monitize 11 niet mag missen?

Hoor het laatste nieuws over hoe organisaties overschakelen op nieuwe verdienmodellen, de Quote to Cash-processen verbeteren, nieuwe betaalmethoden toevoegen en platform-bedrijfsmodellen gebruiken. Ontdek nieuwe prijsmodellen, leer hoe bedrijven recurring verdienmodellen hanteren, hoor van FinTech-leiders die recent bedrijven hebben gekocht of verkocht en zie de nieuwste onderzoeken en ratings van MGI Research-analisten.

Last but not least: kans om te netwerken. Lunch bij aanvang, koffie-pauze halverwege & aan het einde van de dag is er een afsluitende borrel.

Bezoek Monetize 11 met korting

Kortom; wil jij volledig up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen in payments en commerce, bezoek dan Monetize11. Lezers van NederlandFinTech ontvangen 25% korting bij registratie via onderstaande link en de invoer van kortingscode NederlandFintech25.

Koop hier direct uw kaart voor Monetize 11

Wanneer?

Tue, February 12, 2019

12:00 PM – 6:30 PM CET

Add to Calendar

Waar?

Royal Industrieele Groote Club

27 Dam

1012 JS Amsterdam

View Map

You’re Invited to Monetize 11 in Amsterdam from MGI Research on Vimeo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.