Monese PayPal

Monese en PayPal introduceren samenwerking in zes nieuwe Europese markten

Monese heeft zijn samenwerking met PayPal uitgebreid met zes nieuwe Europese markten. Vanaf deze week kunnen klanten van Monese in Oostenrijk, België, Luxemburg, Nederland, Polen en Portugal door middel van PayPal gebruik maken van Monese. Ze krijgen binnen één enkele app toegang tot financiële tools, het doen van betalingen en verbeterd beheer van persoonlijke financiën. De uitbreiding volgt op een succesvolle integratie in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje eind 2019, waar bijna 30% van de actieve Monese-klanten hun rekeningen koppelden aan PayPal.

Monese-klanten in de zes nieuwe markten profiteren van een aantal functies die het eenvoudiger maken om geld op hun PayPal-rekening te beheren. Ook kunnen ze Monese gebruiken in hun digitale PayPal-portemonnee om online, mobiel en in-app betalingen te doen. Door een Monese-kaart toe te voegen aan hun portemonnee kunnen klanten geld sturen naar en kopen van de 325 miljoen consumenten en 25 miljoen bedrijven wereldwijd.

Door de samenwerking kunnen Monese-klanten ook beter het geld op hun PayPal-rekening beheren: het PayPal-saldo en de transactiegeschiedenis tot 90 dagen zijn hierop zichtbaar. Deze functies, die momenteel beschikbaar zijn voor Monese-rekeninghouders in 11 landen in Europa, bieden klanten een holistische en optimale gebruikerservaring.

“Monese is een oplossing voor klanten die in het buitenland verblijven vanwege werk, studie, familie of pensioen en die tegelijkertijd fanatiek PayPal-gebruiker zijn. De uitbreiding van onze samenwerking met PayPal in zes Europese markten toont onze toewijding aan het creëren van waarde voor al onze klanten die toegang wensen tot wereldwijde financiële middelen. We bieden rekeninghouders een grotere keuze en flexibiliteit om hun financiën te beheren – waar, hoe en wanneer ze maar willen,’’ aldus Norris Koppel, CEO en oprichter van Monese.

PayPal deed in september 2018 mee aan de financieringsronde van Monese’s US$60 Million Series B, waardoor meer mensen in Europa toegang konden krijgen tot nieuwe digitale bankdiensten en Monese als primaire bankrekening konden gebruiken.

Gerelateerde publicaties: