Monetize

Hoe blijf je voldoen aan de payments-eisen van de klant van vandaag?

De wereld van de (online) payments is een business die continu aan verandering onderhevig is. Dit wordt voor een groot deel ingegeven door almaar veranderende wensen en eisen van de klant. Daarnaast is de branche de laatste jaren veelvuldig geconfronteerd met veranderende wet- en regelgeving, wat tegelijkertijd ook weer veel nieuwe kansen voor spelers in de payments met zich meebrengt. Hoe zorg je dat je als ondernemer overleeft in deze snel bewegende wereld, en hoe blijf je voldoen aan de eisen van de klant?

Hoe je adaptief bent en blijft is onderwerp van gesprek tijdens Monetize 13, donderdag 5 maart 2020 in Amsterdam.

Payments, commerce, billing en CPQ

Monetize 13 is het enige evenement in Europa dat verschillende elementen van de digitalisering samenbrengt. Denk daarbij aan Payments, Commerce, Billing en CPQ. MGI Research, organisator van het event, belooft opinieleiders, business en financiële managers, IT-professionals, investeerders, analisten en media samen te brengen in een ongedwongen sfeer.

Huidige bedrijfssystemen en -processen staan onder druk omdat organisaties nieuwe bedrijfsmodellen gebruiken en complexe prijsmodellen en betalingsmethoden willen ondersteunen om aan de eisen van de klant van vandaag te voldoen.

Digitaal zakendoen, de Subscription Economy en frictieloze handel leggen fundamentele tekortkomingen in ERP-systemen bloot.

Monetize 13 biedt praktische inzichten en actuele business-cases

Monetize 13 biedt praktische inzichten in hoe toonaangevende organisaties snelheid en flexibiliteit gebruiken om voor te blijven. Dit alles middels case study interviews van 20 minuten; vlijmscherpe praktijkvoorbeelden en to-the-point, dus geen ellenlange sessies met powerpoint-presentaties.

Het event praat je middels actuele business-cases bij over hoe organisaties overschakelen op nieuwe verdienmodellen, de Quote to Cash-processen verbeteren, nieuwe betaalmethoden toevoegen en platform-bedrijfsmodellen gebruiken. Ontdek daarnaast nieuwe prijsmodellen, leer hoe bedrijven recurring verdienmodellen hanteren, hoor van FinTech-leiders die recent bedrijven hebben gekocht of verkocht en zie de nieuwste onderzoeken en ratings van MGI Research-analisten.

Last but not least: kans om te netwerken. Lunch bij aanvang, koffie-pauze halverwege & aan het einde van de dag is er een afsluitende borrel.

Bezoek Monetize 13 met korting

Kortom; wil jij volledig up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen in payments en commerce, bezoek dan Monetize13. Lezers van NederlandFinTech ontvangen 15% korting bij registratie via onderstaande link en de invoer van kortingscode INTERNETKASSA15.

Koop hier direct uw kaart voor Monetize 13

Monetize 13

Tue, March 5, 2020

12:30 PM – 6:30 PM CET

Add to Calendar

Waar?

Royal Industrieele Groote Club

27 Dam

1012 JS Amsterdam

View Map

Highlights from Monetize 11 from MGI Research on Vimeo.

Bron afbeelding: Depositphotos.com