Dwolla lanceert Open Banking Services voor verbeterde account-naar-account betalingen

4 maanden geleden gepubliceerd

Dwolla, een toonaangevende Amerikaanse aanbieder van account-naar-account (A2A) betalingsoplossingen, heeft vandaag haar baanbrekende Open Banking Services gelanceerd. Deze geïntegreerde open banking-diensten breiden de A2A-aanbieding van Dwolla uit met directe accountverificatie, saldocontroles en fraudepreventie.

Nieuwe diensten bevorderen efficiëntie en veiligheid

Dwolla’s Open Banking Services stellen middelgrote tot grote bedrijven in staat om snelle en veilige A2A-betalingen aan te bieden via de enkele API van Dwolla. “Onze visie met Dwolla’s Open Banking Services is om bedrijven te voorzien van een naadloze, alles-in-één oplossing voor A2A-betalingen”, zei Dave Glaser, CEO van Dwolla. Het doel is om de betalingsomgeving voor bedrijven te vereenvoudigen, waardoor een snellere marktintroductie en verbeterde operationele efficiëntie mogelijk wordt.

Overwinnen van uitdagingen in A2A-betalingen

Traditioneel gezien was het navigeren door de complexiteit van A2A-betalingen een uitdaging voor bedrijven, vaak vereiste het meerdere leveranciers, API’s en technische integraties. Dwolla stelt bedrijven in staat om hun betalingen digitaal te transformeren door een uitgebreide, moderne oplossing aan te bieden die directe accountverificatie, saldocontroles, fraudepreventie en A2A-overdrachten omvat via een geïntegreerde oplossing.

Voordelen van Dwolla’s Open Banking Services

Dwolla’s Open Banking Services bieden bedrijven een reeks voordelen, waaronder een allesomvattende oplossing, verminderde tijd en moeite en een modulaire aanpak. Dwolla’s enkele API stelt bedrijven in staat om rijke betalingservaringen te creëren binnen hun applicaties door toegang te geven tot open banking-diensten, zoals verificatie van klant- en bedrijfsgegevens en de veilige uitwisseling van accountgegevens.

Dwolla’s diensten zijn schaalbaar en aanpasbaar om te voldoen aan de specifieke behoeften van middelgrote tot grote klanten, en vereenvoudigen de A2A-betalingservaring door vooraf te integreren met toonaangevende open banking-serviceproviders. Deze voorafgaande integratie zorgt voor een soepeler implementatieproces voor bedrijven, vermindert de complexiteit en versnelt de marktintroductie van A2A-betalingsoplossingen.

Dankzij Dwolla’s Open Banking Services kunnen bedrijven een reis beginnen naar efficiëntere, veiligere en gestroomlijnde A2A-betalingen.