Themis lanceert AI-gedreven chatbot voor financiële misdaadbestrijding

4 maanden geleden gepubliceerd

Themis, een pionier in de strijd tegen financiële misdaad, heeft een geavanceerde, AI-gestuurde chatbot integratie voor zijn AML/KYC-platform gelanceerd.

Wereldwijde dreiging van financiële criminaliteit

Financiële criminaliteit vormt een ernstige bedreiging voor de wereldwijde economieën. Wereldwijd wordt er jaarlijks meer dan een biljoen dollar aan ‘vuil’ geld witgewassen om criminele organisaties en terreur netwerken te financieren. De gevaren van illegale financiën kunnen niet worden onderschat. Het is duidelijk dat de huidige aanpakken om financiële criminaliteit te bestrijden niet werken. Dit is des te meer waar nu de wereld zich begeeft in het tijdperk van kunstmatige intelligentie (AI). Misdaadorganisaties hebben AI al omarmd en gebruiken het om nieuwe vormen van fraude te creëren en bestaande plannen op te schalen.

AI: een bondgenoot in de strijd tegen financiële misdaad

Themis heeft al vroeg het revolutionaire potentieel van AI erkend en gebruikt de nieuwe mogelijkheden om zijn AML/KYC-platform te ontwikkelen en voortdurend te verbeteren. Door diepgaande expertise op het gebied van financiële criminaliteit te combineren met ambitieuze investeringen in AI-technologie, heeft Themis een uitgebreide, steeds verbeterende anti-financiële misdaadsoftware kunnen ontwikkelen.

Nieuwe AI chatbot-integratie

In reactie op de vraag naar gebruiksvriendelijke technologie introduceert Themis nu een geavanceerde AI-chatbot voor zijn platform voor financiële criminaliteit. Deze biedt directe ondersteuning en gepersonaliseerde hulp aan gebruikers, wanneer ze die nodig hebben. De chatbot is 24/7 beschikbaar, geeft directe antwoorden dankzij geavanceerde natuurlijke taalverwerking, leert van elke interactie voor gepersonaliseerde ondersteuning en verbindt gebruikers naadloos met gekwalificeerde ondersteuningsagenten.

Themis CEO, Dickon Johnstone, benadrukte het belang van deze ontwikkeling: “In de complexe wereld van financiële criminaliteit zijn wij doelbewust, disruptief, anders. We zijn verheugd om conversatie-AI te introduceren in ons bekroonde digitale platform voor financiële criminaliteit als onderdeel van onze voortdurende inzet voor innovatie en klanttevredenheid.”

Lizzie Stewart, hoofd klantensucces bij Themis, voegde eraan toe: “Onze chatbot-integratie benadrukt de toewijding van Themis om een klantgerichte, door experts geleide organisatie te zijn. We erkennen dat de markt niet alleen een technologische oplossing voor naleving nodig heeft, maar een partner in de strijd tegen financiële criminaliteit.”