Atomic en OneSource Virtual kondigen partnerschap aan voor beter beheer van directe stortingen

4 maanden geleden gepubliceerd

Atomic heeft een samenwerking aangekondigd met OneSource Virtual (OSV) om een vereenvoudigde en veilige oplossing voor directe stortingsbeheer te bieden aan miljoenen Amerikaanse werknemers.

Verbeterde financiële flexibiliteit en controle

De samenwerking stelt Atomic in staat om rechtstreeks te verbinden met klanten van OneSource Virtual en hun werknemers ongeëvenaarde controle en flexibiliteit over hun financiële leven te bieden. OSV is een officiële Workday-partner en heeft een reputatie opgebouwd als een van de snelst groeiende bedrijfsproces-as-a-service (BPaaS) providers in het land. Ze bedienen meer dan 1.000 klanten en verwerken jaarlijks transacties ter waarde van meer dan $150 miljard.

Regel 1033 van het CFPB

De samenwerking tussen Atomic en OSV sluit nauw aan bij Regel 1033 van het Consumer Financial Protection Bureau (CFPB), dat grotere financiële connectiviteit bevordert en individuen meer controle geeft over hun directe stortingsinformatie. Atomic leidt de industrie in de transformatie naar een meer onderling verbonden en veilig ecosysteem, waardoor financiële instellingen nieuwe rekeninghouders kunnen werven en hun primaire bankrelatie kunnen worden.

Gebruikerservaring en operationele efficiëntie

De integratie van Atomic met het digitale portemonneesysteem van OSV stroomlijnt het proces van het bijwerken van directe stortingsinformatie via Atomic’s CoAuth-technologie. Deze technologie verbetert de gebruikerservaring en operationele efficiëntie aanzienlijk door de noodzaak van payroll-wachtwoorden en traditionele inlogprocessen te elimineren. Veilige identiteitsverificatie wordt gegarandeerd door handige tweefactorauthenticatiemethoden binnen CoAuth.

Toekomstige samenwerkingen

Atomic leidt de weg in het verenigen van het financiële ecosysteem en bevordert de samenwerking tussen fintechs en banken om een opener en onderling verbonden financieel systeem te creëren. Met verschillende veelbelovende partnerschappen in het verschiet, waaronder samenwerkingen met enkele van de grootste payroll-providers in de industrie, bevestigt dit hun onwankelbare toewijding aan het vestigen van een transparant, toegankelijk en verbeterd financieel landschap voor consumenten.