Jifiti ontvangt EMI-vergunning in Europa

5 maanden geleden gepubliceerd

Jifiti heeft na een rigoureus beoordelings- en kwalificatieproces van de Zweedse regelgever een Electronic Money Institution (EMI) vergunning gekregen in Europa.

Strikte naleving van regelgeving en beveiligingsnormen

Als aanbieder van een white-label oplossing voor banken, gereguleerde kredietverstrekkers en financiële dienstverleners wereldwijd, houdt Jifiti zich strikt aan multinationale regelgevings- en beveiligingsnormen. De EMI-vergunning dient als een uitgebreide validatie van de robuuste naleving en regelgevingsnormen van het bedrijf. Deze omvatten ook de certificeringen PCI/DSS, SOC 2 en ISO 27001.

Verbreding van betaalproducten en diensten

Met de EMI-vergunning kan Jifiti tegemoet komen aan de groeiende behoeften van haar bank-, kredietverstrekker-, financiële dienstverlening- en handelsklanten met een breder scala aan betaalproducten en diensten. Banken en kredietverstrekkers die snel willen innoveren en efficiënt willen concurreren in het zich voortdurend ontwikkelende betalingslandschap, kunnen dat nu doen met Jifiti. Dit met het vertrouwen en de kennis dat er een verbeterd toezicht op de regelgeving is.

Pan-Europese oplossingen

Het verkrijgen van een vergunning verbetert ook het ongeëvenaarde vermogen van het bedrijf om pan-Europese oplossingen aan te bieden voor multinationale banken en handelaars. “Onze missie bij Jifiti is om consumenten en bedrijven toegang te bieden tot verantwoorde, betaalbare financieringsopties van gereguleerde financiële entiteiten. Het worden van een gelicentieerde e-geld uitgever brengt ons bedrijf naar het volgende niveau in zijn groeitraject en stelt ons in staat om nog meer waarde te bieden aan onze klanten en partners”, aldus Yaacov Martin, CEO van de Jifiti Group.

Breed scala aan financieringsopties

Het white-label ingebedde leningplatform van Jifiti ondersteunt elke B2B en B2C point-of-sale financieringsoptie, inclusief afbetaling leningen, kredietlijnen, netto termijnen en gesplitste betalingen. Met zijn wereldwijde aanwezigheid biedt Jifiti consumenten en bedrijven over de hele wereld gemakkelijke toegang tot leningprogramma’s van vertrouwde lokale banken en kredietverstrekkers vanuit elke klantreis.