Resolve Finance en Funding.com.au bundelen krachten voor innovatieve leningoplossingen

8 maanden geleden gepubliceerd
  funding.com.au

Resolve Finance en Funding.com.au (Funding) zijn een dynamisch partnerschap aangegaan om kansen voor makelaars en hun klanten te vergroten en het landschap van leningen te hervormen. Dankzij deze samenwerking kunnen de makelaars van Resolve Finance in heel Australië gebruik maken van de veelzijdige leningsproducten van Funding. Met de erkende expertise van Funding in innovatieve kortlopende leningen beveiligd door onroerend goed, kunnen leners profiteren van goedkeuring op dezelfde dag en afwikkelingen binnen 48 uur.

Funding onderscheidt zich door het leveren van flexibele leenopties die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van makelaars. Ze werken nauw samen met makelaars en maken gebruik van hun in-house softwareplatform om het kredietbeoordelingsproces opmerkelijk efficiënt te versnellen.

Het verbeteren van de lening standaarden

Terwijl de hypotheekmarkt evolueert, zoeken klanten naar gestroomlijnde en efficiënte leningoplossingen. “Makelaars wenden zich tot Funding om samen te werken met een betrouwbare, ervaren en gerenommeerde geldschieter en om ons diverse productaanbod aan hun klanten aan te bieden,” aldus Chris Maamoun, National Sales & Partnership Lead van Funding.

Don Crellin, Managing Director van Resolve Finance, benadrukte dat partnerschap met Funding hun hypotheekmakelaars toegang geeft tot veelzijdige en innovatieve producten om hun klanten te helpen hun financieringsdoelen voor hun huis te bereiken.

Een reis van uitmuntendheid

Sinds de oprichting in 2015 is Funding snel uitgegroeid tot een prominente speler op het gebied van kortlopende vastgoedleningen. Deze groei blijkt uit de snelle en eenvoudige oplossingen die ze bieden voor overbruggings-, bedrijfs- en bouwfinanciering, en het tegemoetkomen aan de gecompliceerde eisen van zowel persoonlijke als commerciële doeleinden.

Het bedrijf biedt technologie die voor het eerst op de markt is via zijn eigen software, waardoor snelle kredietbeslissingen mogelijk zijn en een naadloze leningreis van aanvraag tot afwikkeling.

Funding wordt ondersteund door marktleiders, waaronder eigen vermogen investeringen van het in Sydney gevestigde Venture Capital firma EVP en institutionele schuldfinanciering van MA Financial Group.