Uplinq en Ernst & Young LLP samen voor eerlijke en ethische kredietverlening aan KMO's

7 maanden geleden gepubliceerd

Uplinq en Ernst & Young LLP Canada hebben de handen ineengeslagen om een revolutionaire oplossing te bieden die eerlijke en ethische kredietverlening aan kleine bedrijven mogelijk maakt en tegelijkertijd zorgt voor winstgevende leenbeslissingen voor zakelijke bankleningen.

Een nieuwe benadering van kredietbeoordeling

Uplinq’s baanbrekende kredietbeoordelingsplatform stelt kredietverleners in staat om verder te kijken dan de beperkte financiële gegevens waar traditionele kredietbureaus afhankelijk van zijn bij het beoordelen van risico’s. Door gebruik te maken van miljarden alternatieve gegevenssets uit 150 landen, kunnen kredietverstrekkers met Uplinq factoren als marktomstandigheden, gemeenschap en omgevingsomstandigheden in overweging nemen om het gehele ecosysteem van een bedrijf en een kredietaanvrager beter te begrijpen. Uplinq’s technologie is al gebruikt als basis voor meer dan $1,4 biljoen aan verstrekte leningen wereldwijd.

Samenwerking voor een betere besluitvorming

“EY Canada kijkt uit naar de samenwerking met Uplinq om kleine bedrijfskredietverleners op een slimmere en meer inclusieve manier te helpen bij het beoordelen van kredietrisico’s,” aldus Mario Schlener, Partner en EY’s Lead Risk Consulting voor Canada en Global FS Risk Technology, Alliance, Innovation. “De geïntegreerde oplossing van EY-Uplinq zal een door analyses aangedreven benadering van lenen inzetten - gebruikmakend van Uplinq’s modules die de besluitvorming verbeteren.”

Eerdere successen en toekomstige plannen

De aankondiging van vandaag met Ernst & Young LLP Canada bouwt voort op een reeks van significante mijlpalen en ongekende momentum van Uplinq, waaronder een recente partnerschap met Visa, en erkenning als “Fintech Startup van het Jaar - Lening” door de 2023 Banking Tech Awards USA.

Over Uplinq

Uplinq is als eerste wereldwijde krediet- en scoringsbeoordelingsplatform voor kleine bedrijfskredietverleners een bedrijf met een doel. Het heeft als missie om kleine bedrijfseigenaren toegang te geven tot eerlijke en ethische kredietverlening, terwijl het tegelijkertijd de kredietverleningspraktijken voor KMO’s over de hele wereld verbetert.

Over EY

EY bestaat om een betere werkwereld te bouwen, en helpt op lange termijn waarde te creëren voor klanten, mensen en de samenleving en vertrouwen op te bouwen in de kapitaalmarkten. Door middel van gegevens en technologie bieden de diverse EY-teams in meer dan 150 landen vertrouwen door zekerheid en helpen zij klanten groeien, transformeren en opereren.