AU10TIX lanceert innovatieve Know Your Business-oplossing

4 maanden geleden gepubliceerd

Het wereldwijde technologiebedrijf AU10TIX heeft vandaag een innovatieve Know Your Business (KYB)-oplossing gelanceerd. Deze oplossing stelt bedrijven in staat om precies te weten met wie ze zaken doen en zo mogelijk financiële en reputatieschade te vermijden.

KYB en KYC gecombineerd

De nieuwe oplossing combineert KYB- en Know Your Customer (KYC)-processen, waardoor elke zakelijke behoefte wordt aangepakt, van eenmanszaken tot bedrijven, inclusief KYC voor UBO’s en geassocieerde entiteiten. Steeds strengere regelgevende eisen dwingen bedrijven in alle sectoren om meer gegevens over de identiteiten van hun partners en leveranciers te verzamelen en te analyseren.

Een uitgebreide controle

AU10TIX’s gecombineerde KYB- en KYC-oplossing voert een uitgebreide controle uit tegen 200+ rechtsgebieden en meer dan 1000 overheidsregisters in één geautomatiseerde workflow. Het biedt grondige en uitgebreide controles binnen enkele seconden, terwijl andere leveranciers dagen nodig hebben en vertrouwen op onofficiële en mogelijk verouderde databases.

Drie pakketten

De KYB-oplossing van AU10TIX wordt aangeboden in drie pakketten: Validatie van het bedrijf, Verificatie van de eenmanszaak en Verificatie van de onderneming. Elk pakket biedt verschillende voordelen en functies, zoals continue monitoring, diepgaande KYC-risicobeoordeling van alle gerelateerde entiteiten en robuuste AML-screening.

Belangrijke voordelen

De belangrijkste voordelen van de nieuwe oplossing zijn onder meer een volledig geautomatiseerd en verenigd KYB- en KYC-proces, geavanceerde documentverificatie en een uitgebreid scoringsmechanisme. Bovendien vereist het een enkele API-oproep voor zowel bedrijfs- als individuele verificatie, wat kosten bespaart door slechts één betaling te vereisen voor zowel KYB- als KYC-recordcontroles.

Bestrijding van fraude

Naast deze nieuwe zakelijke aanbieding zal AU10TIX fraude aanpakken in een gezamenlijk webinar op dinsdag 5 maart. AU10TIX en Frost & Sullivan zullen een exclusieve sessie houden over “Fraude verstoren met AI: bruikbare inzichten om fraude effectief te bestrijden”.

Related news