Veriff introduceert volledig geautomatiseerde identiteitsverificatie

8 maanden geleden gepubliceerd

Veriff, een wereldwijde aanbieder van identiteitsverificatie, heeft belangrijke updates aangekondigd voor haar volledig geautomatiseerde identiteitsverificatieproduct. De oplossing maakt gebruik van geavanceerd machine learning om een 100% geautomatiseerd identiteitsverificatieproces mogelijk te maken zonder menselijke betrokkenheid.

Snelle en diepgaande identiteitsverificatie

Met de verbeterde identiteitsverificatie-oplossing hebben klanten toegang tot een snelle methode voor het valideren van gebruikersidentiteiten en biedt het meer diepgaande inzichten gerelateerd aan de sessie. Dit stelt organisaties in staat om beter geïnformeerde beslissingen te nemen over het aan boord nemen van nieuwe klanten. De oplossing is geoptimaliseerd voor beslissingssnelheid, met een uitvoer in vijf seconden, en het hoogste conversiepercentage voor het aan boord nemen van nieuwe klanten. Dit maakt de oplossing zeer geschikt voor bedrijven die bereid zijn risico’s te nemen.

Verbeterde respons en inzichten

De nieuwe oplossing heeft een snellere responstijd en elke verificatiesessie heeft een beslissing, beslissingsscore en meer inzichten. Deze inzichten laten in detail zien wat er gebeurde tijdens de verificatiesessie, waardoor klanten informatiepunten krijgen die ze kunnen gebruiken voor hun eigen besluitvorming over het aan boord nemen.

Twee benaderingen van identiteitsverificatie

Om beter aan de unieke behoeften van hun klanten te voldoen, biedt Veriff twee benaderingen van identiteits- en documentverificatie: een volledig geautomatiseerde oplossing of een hybride oplossing. De hybride optie is zeer geautomatiseerd, maar in tegenstelling tot de volledig geautomatiseerde oplossing, wordt het ondersteund door de geruststelling van hoogopgeleide verificatiespecialisten. Het biedt meer flexibiliteit en biedt een hogere fraudepreventie en nauwkeurigheid, evenals meer risico-inzichten.

Related news