Adyen en BILL werken samen om geavanceerde kaartuitgifte mogelijkheden te bieden

4 maanden geleden gepubliceerd
  Adyen

Adyen, het wereldwijde financiële technologieplatform dat de voorkeur geniet van vooraanstaande bedrijven, heeft aangekondigd dat het samenwerkt met BILL, een toonaangevend financieel operationeel platform voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB’s). Deze samenwerking is bedoeld om geavanceerde ervaringen op het gebied van acquisitie en uitgifte te bieden voor de oplossingen voor accounts payable (AP) en accounts receivable (AR) van BILL.

Doorlopende samenwerking

De samenwerking begon met Adyen voor Platforms’ kaartacquisitie en is uitgebreid tot het omvatten van kaartuitgifte mogelijkheden. Dit markeert een natuurlijke voortgang in het platformaanbod van Adyen. Blake Breathitt, SVP van Platforms en Financiële Producten bij Adyen, gaf aan dat de samenwerking een goed voorbeeld is van hoe Adyen graag met klanten wil groeien. Ze zijn trots om deel uit te maken van BILL’s focus op het helpen van MKB’s om te groeien.

Integratie van diensten

Adyen’s kaartuitgifte diensten zijn geïntegreerd in BILL’s virtuele kaartaanbod als onderdeel van BILL’s accounts payable en accounts receivable oplossingen. Dit verbetert BILL’s suite van financiële producten en diensten. Adyen voorziet BILL van technologie om verdere innovatie en kansen te stimuleren die MKB’s helpen groeien door middel van naadloze betalingservaringen.

Loren Padelford, de Chief Commercial Officer van BILL, benadrukte het belang van het gemakkelijk en veilig maken van betalingen voor hun MKB-klanten. Door hun vertrouwen in BILL kunnen hun klanten gemakkelijk hun betalingen doen en zich weer richten op het runnen van hun bedrijf.

Over Adyen en BILL

Adyen is de financiële technologieplatform van keuze voor toonaangevende bedrijven. Met end-to-end betalingsmogelijkheden, datagestuurde inzichten en financiële producten in één wereldwijde oplossing, helpt Adyen bedrijven sneller hun ambities te bereiken.

BILL is een toonaangevend financieel operationeel platform voor kleine en middelgrote bedrijven. Als voorstander van MKB’s automatiseert BILL de toekomst van financiën zodat bedrijven kunnen floreren. Hun geïntegreerd platform helpt bedrijven om hun betalingen, ontvangsten en uitgavenbeheer efficiënter te beheren.

Related news