SoftPay en Dotykacka lanceren tap-to-phone betalingen in Tsjechië en Slowakije

6 maanden geleden gepubliceerd

SoftPay, aanbieder van tap-to-phone technologie, heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met multifunctionele POS systeem oplossing aanbieder Dotykacka. Het doel is om te voldoen aan de groeiende vraag naar contactloze betalingsacceptatie in Tsjechië en Slowakije.

Samenwerking gericht op veelzijdige POS-opties

De gezamenlijke doelstelling van deze samenwerking is om bedrijven een veelzijdig aanbod van point-of-sale opties te bieden, tegemoet te komen aan de behoeften van mobiele arbeidskrachten en zelfbedienings- en nood SoftPOS oplossingen te bieden. Dit versterkt bedrijven en levert een superieure service aan eindklanten.

SoftPay’s contactloze betaaloplossing

SoftPay biedt een snelle en gebruiksvriendelijke methode om contactloze betalingen op elk Android-gebaseerd apparaat te initiëren. De oplossing is te downloaden van Google Play en kan standalone of via veelzijdige integratieopties worden gebruikt. “Ons primaire doel is om bedrijven in deze regio’s te voorzien van toegankelijke en efficiënte contactloze betaalacceptatie oplossingen die geen specifieke hardware vereisen”, zegt Ivan Sandqvist, oprichter van SoftPay.

Betalingslandschap in Tsjechië

Dit partnerschap komt op een moment dat de betalingsindustrie aanzienlijke veranderingen ondergaat. Recent marktonderzoek toont aan dat meer dan twee derde (67%) van de consumenten in Tsjechië transacties uitsluitend via niet-contante methoden prefereert. Dit benadrukt het groeiende belang van digitale betalingsoplossingen. Softpay stelt elk Android apparaat in staat om te functioneren als een betaalterminal, wat meer flexibiliteit biedt en de interactie met klanten verbetert.

“Naarmate het betalingslandschap evolueert, zijn innovatieve oplossingen van het grootste belang. We geloven dat onze samenwerking met Softpay een cruciale rol zal spelen in het stimuleren van deze transformatie”, zegt Petr Menclík, CEO van Dotykacka.

Met een gedeelde visie op het vergemakkelijken van naadloze, veilige en efficiënte betalingstransacties, streven Softpay en Dotykacka ernaar om tap-to-phone oplossingen te bieden die inspelen op de snel veranderende voorkeuren van consumenten in Tsjechië en Slowakije.

Related news