JCB International en Stripe breiden partnerschap uit naar Europa, Singapore en Hongkong

7 maanden geleden gepubliceerd
  Stripe

JCB International Co., Ltd., de internationale dochteronderneming van JCB Co., Ltd., en Stripe, een financiële infrastructuurplatform voor bedrijven, hebben aangekondigd dat zij hun partnerschap zullen uitbreiden naar Europa, Singapore en Hongkong. Deze uitbreiding biedt nieuwe groeimogelijkheden voor alle e-commerce handelaren van Stripe in deze gebieden door de gewaardeerde kaarthouders van JCB te verwelkomen.

Eerdere samenwerkingen

Sinds de lancering van hun initiële partnerschap voor de Japanse markt in juli 2017, hebben JCB en Stripe samen gewerkt om deze samenwerking te versterken in andere regio’s, van de VS en Canada, tot Australië en Nieuw-Zeeland. In deze meest recente uitbreiding heeft Stripe ook JCB toegevoegd aan zijn standaard betalingsschema voor handelaren in het Verenigd Koninkrijk en Ierland in augustus 2023, en voor handelaren in andere Europese landen, Singapore en Hongkong in oktober 2023.

Verklaringen van de CEO’s

“We zijn verheugd om onze uitgebreide relatie met Stripe aan te kondigen, een van de snelst groeiende en belangrijkste acquirerende partners ter wereld,” zei Yoshiki Kaneko, President & CEO van JCB International Co., Ltd. “Stripe’s wereldwijde aanwezigheid en innovatieve technologische oplossingen maken hen een ideale keuze voor e-commerce handelaren die veilige en snelle transacties waarderen. Door dit partnerschap geloven we dat we een extra en waardevolle betalingsoptie kunnen bieden aan onze kaarthouders.”

Jeanne DeWitt Grosser, Global Head of Partnerships bij Stripe, voegde daaraan toe: “Met de updates van vandaag maken JCB en Stripe het makkelijker dan ooit voor wereldwijde bedrijven om te verkopen aan klanten in Japan en heel Azië. We zijn verheugd dat ons langdurige partnerschap met JCB nieuwe, tastbare voordelen blijft leveren voor internetbedrijven en JCB kaarthouders.”

Over Stripe

Stripe is een financieel infrastructuurplatform voor bedrijven. Miljoenen bedrijven - van ‘s werelds grootste ondernemingen tot de meest ambitieuze startups - gebruiken Stripe om betalingen te accepteren, hun omzet te verhogen en nieuwe zakelijke mogelijkheden te versnellen. Het bedrijf, met hoofdkantoren in San Francisco en Dublin, heeft als doel het BBP van het internet te verhogen.

Related news