Payoneer en Etsy werken samen om betalingen te stroomlijnen voor verkopers in opkomende markten

7 maanden geleden gepubliceerd

Het betalingsbedrijf Payoneer heeft een samenwerking aangekondigd met de online marktplaats Etsy om betalingen te stroomlijnen voor verkopers in opkomende markten. De samenwerking zal gebruik maken van de wereldwijde infrastructuur van Payoneer om Etsy-verkopers meer diensten en naadloze uitbetalingen in hun voorkeursvaluta aan te bieden.

Lancering in diverse landen

De samenwerking wordt in eerste instantie gelanceerd in Oekraïne en Thailand, gevolgd door India, Japan, Argentinië, Chili en Peru tegen het einde van 2023. Door het voor ondernemers in opkomende markten gemakkelijker te maken om betaald te krijgen voor hun goederen en diensten, wordt verwacht dat het partnerschap Etsy helpt om economische kansen te creëren.

Verbetering voor verkopers in opkomende markten

Ya Wen, SVP Americas bij Payoneer, benadrukte de rol van het bedrijf in de samenwerking. “Als leider in grensoverschrijdende financiële dienstentechnologie zal Payoneer kritieke infrastructuur leveren om Etsy te ondersteunen bij het uitbreiden van haar betalingsaanbod aan verkopers in opkomende markten en bij het navigeren door complexe betalingsecosystemen. Deze samenwerking zal kansen creëren voor de vaak onderbediende verkopers in opkomende markten, door hen betere toegang tot wereldwijde vraag te geven.”

Veiligere en handigere winkelervaringen

Chirag Patel, VP & GM Payments and Risk bij Etsy, sprak over de voordelen van de samenwerking voor verkopers in opkomende markten. “We zijn verheugd om verkopers in opkomende markten te helpen hun bereik uit te breiden met Etsy Payments, waardoor veiligere en handigere winkelervaringen mogelijk worden. Door deze samenwerking kunnen we gebruik maken van het wereldwijde bereik en de eersteklas betalingstechnologie van Payoneer om efficiëntie op grote schaal te brengen en naadloze uitbetalingen aan verkopers in hun lokale markten en in hun voorkeursvaluta te bieden.”

Related news