CASA CEO waarschuwt voor 'abnormale activiteiten' bij Binance

9 maanden geleden gepubliceerd
  Binance

Nick Neuman, CEO van Bitcoin zelfbewaarbedrijf CASA, heeft zijn zorgen geuit over wat hij als ongebruikelijke activiteiten rond de wereldwijde cryptocurrency exchange Binance en haar Amerikaanse filiaal Binance.US ziet. Hij benadrukt het belang van zelfbewaring bij vermogensbeheer en roept individuen op om controle over hun activa te nemen.

Onthullingen en discussies op komende conferentie

Deze onthullingen zullen naar verwachting een belangrijk onderwerp van gesprek zijn op de aanstaande Benzinga Future of Digital Assets conferentie op 14 november. Experts zullen daar dieper ingaan op het snel evoluerende crypto-landschap.

Parallellen met eerdere zaken

Neuman trekt parallellen met de ontwikkelingen van vorig jaar bij bedrijven zoals FTX en Celsius. Hij merkte op hoe veel leden hun activa naar Casa kluizen overbrachten voor verbeterde beveiliging. De focus van zijn boodschap lag echter op de toenemende zorgen rond Binance en haar Amerikaanse filiaal, Binance.US.

Zorgen over Binance

In de afgelopen maanden zijn er meerdere rapporten verschenen die twijfels zaaien over de activiteiten van Binance. Van het stopzetten van een Binance stablecoin door crypto bedrijf Paxos, tot beschuldigingen dat Binance klantgelden vermengt met bedrijfsinkomsten, en zelfs banken die de toegang van Binance tot het Amerikaanse banksysteem beperken.

Verdere waarschuwingen

Neuman stelt dat het moeilijk is om de exacte situatie bij Binance vast te stellen, maar de tekenen lijken “abnormaal”. Hij dringt er bij leden op aan voorzichtig te zijn, suggererend dat er meer aan de hand kan zijn dan op het eerste gezicht lijkt. Hij adviseerde verder Binance.US klanten over hoe ze hun fondsen kunnen terugvorderen, vooral met de recente stopzetting van directe dollaropnames. Tot slot herhaalde hij de mantra: “niet jouw sleutels, niet jouw munten.”

Related news