TransFi en Volt onthullen samenwerking om financiële diensten te verbeteren

7 maanden geleden gepubliceerd
  TransFi & Volt

TransFi en Volt hebben een partnerschap aangekondigd om het traditionele financiële dienstenlandschap uit te breiden. TransFi, een toonaangevende toegangslaag tot Web3 met zijn robuuste op- en afstapoplossingen, werkt samen met Volt, een belangrijke speler in het bouwen van een open bankgateway die wereldwijde realtime betalingen mogelijk maakt.

Uitbreiding van de Web3-toegang

Met de uitgebreide dekking van TransFi van lokale betaalmethoden in valuta’s die inheems zijn in de respectievelijke regio’s, gecombineerd met de toonaangevende connectiviteit van Volt, wordt een sterke basis gelegd voor gebruikers en bedrijven om gemakkelijk en soepel aan boord te komen van de gedecentraliseerde en grenzeloze wereld van Web3.

Integratie van betalingsmethoden

De integratie begint met betaalmethoden die worden ondersteund door de EPC (European Payments Council) zoals SEPA Credit Transfers en QR-code gebaseerde Euro-transfers in de Eurozone-regio. Gebruikers kunnen betalen door simpelweg de details te scannen met een smartphonecamera, wat het super snel en eenvoudig maakt, terwijl het geen problemen zoals handmatige fouten of typfouten met zich meebrengt. Het partnerschap zal TransFi in staat stellen om moderne betalingsdiensten te faciliteren aan zijn snelgroeiende klantenbestand in Europa.

Reacties op het partnerschap

Garry Huang, Chief Operating Officer (COO) van TransFi, zei dat hij erg enthousiast is over dit partnerschap met Volt, wat hen helpt hun voetafdruk verder uit te breiden in de Eurozone-markt. Matt Komorowski, Chief Revenue Officer (CRO) van Volt, zei dat hun partnerschap met TransFi de gemeenschap in staat zal stellen om snel en veilig een reeks cryptocurrencies te kopen.

Over TransFi en Volt

TransFi is een fiat-naar-crypto op- en afstapoplossingenprovider gericht op opkomende markten met de breedste dekking van inheemse betaalmethoden naast kaarten en bankoverschrijvingen. Het bedrijf is momenteel live in meer dan 100 landen voor credit- en debetkaarten en nog eens 100 betaalmethoden in lokale valuta’s.

Volt, opgericht in 2019, bouwt de infrastructuur voor wereldwijde instant betalingen. Vandaag de dag stelt zijn open betalingsgateway handelaren en PSP’s in staat om transacties veilig te verwerken tussen rekeningen die worden aangehouden bij meer dan 5.000 banken in het VK, de EU en Brazilië.

Related news