Voormalige CEO Ziglu keert terug als uitvoerend voorzitter

9 maanden geleden gepubliceerd

Ziglu’s stichter en voormalige CEO, Mark Hipperson, is teruggekeerd naar de op crypto gerichte neobank, maar nu in de rol van uitvoerend voorzitter. Hipperson nam in februari ontslag en kondigde in een LinkedIn-bericht aan dat hij de onderneming zou ondersteunen als directeur en aandeelhouder.

Nieuwe co-CEO’s

Na een korte ‘sabbatical’ deelde Hipperson op LinkedIn mee dat hij terugkeert naar de onderneming na een succesvolle fondsenwerving in het tweede kwartaal. Hij wees ook op enkele veranderingen in het nieuwe team, waaronder nieuwe co-CEO’s. “We hebben zowel de Raad van Bestuur als het uitvoerend team vernieuwd en nemen afscheid van enkele geweldige individuen die vanaf het begin bij ons waren”, aldus Hipperson.

Kevin Hanley en Mark Jenkinson traden in april toe tot het bedrijf als co-CEO’s. Hanley was voorheen hoofd van innovatie bij NatWest Group, en Jenkinson kwam van Chetwood Financial, dat hij in 2016 mede oprichtte.

Innovatieve financiële producten

Volgens Hipperson bereidt Ziglu zich voor op de lancering van een reeks innovatieve financiële beleggingsproducten in de komende zes tot negen maanden, als het zijn volgende groeigerichte fase ingaat. Hij verklaarde dat het bedrijf klaar is voor “significante uitbreiding”, gebruikmakend van zijn regelgevingsgoedkeuringen in het VK en de EU na de recente implementatie van de financiële promotiewetgeving van de FCA.

Related news