Lancering van White-Label App: snelle en eenvoudige manier om bank- en leendiensten te lanceren

7 maanden geleden gepubliceerd

Unit heeft de lancering aangekondigd van White-Label App, een eenvoudige oplossing waarmee softwarebedrijven hun eigen bank- en leendiensten kunnen lanceren met slechts één regel code. Voordat deze oplossing beschikbaar was, moesten bedrijven vaak 6 tot 12 maanden aan ingenieurswerk investeren om financiële functies aan hun klanten aan te bieden.

Wat is de White-Label App?

White-Label App is de eerste en enige oplossing die softwarebedrijven een eenvoudige en snelle manier biedt om bank- en leendiensten in hun producten te integreren. De volledig ontwikkelde app kan in één uur worden gelanceerd door één ingenieur. Deze app biedt alle functionaliteiten die bedrijven als Mercury, Ramp, Chime en Venmo jaren hebben gekost om te ontwikkelen.

Voordelen van de White-Label App

Met de White-Label App kunnen bedrijven hun klanten een op maat gemaakte bank- en leenervaring aanbieden. Enkele voordelen van de White-Label App zijn:

  • Aanpasbare en merkbare oplossing: De app verschijnt direct in uw product onder uw merk, zodat uw klanten een samenhangende ervaring hebben.
  • Naadloze updates: Wanneer Unit nieuwe versies uitbrengt, wordt uw product automatisch bijgewerkt.
  • Ingebouwde bank- en leendiensten: Met de White-Label App kunt u in-house financiële productexpertise of kostbare product-, engineering- en ontwerpmiddelen vermijden.
  • Responsief, geoptimaliseerd en veilig: De app is een responsieve webapp die geoptimaliseerd is voor snelheid en prestaties.
  • Ondersteuning voor bedrijven en consumenten: De app bedient zowel een zakelijke als een consumentengebruikssituatie.

Drie manieren om met Unit te bouwen

Na de lancering van vandaag biedt Unit u de mogelijkheid om embedded finance te bouwen door uw voorkeursoptie te kiezen: No-code, Low-code of Full-code.

Voordelen voor uw klanten

Met de White-Label App kunnen bedrijven nieuwe inkomsten realiseren en hun klanten in weken in plaats van maanden verrassen. Bedrijven als Shopify en Square hebben een one-stop-shop-oplossing gecreëerd die klantloyaliteit stimuleert en zich onderscheidt van de concurrentie.

In de komende maanden kunnen klanten van de White-Label App een verscheidenheid aan nieuwe functies verwachten, waaronder charge cards, beloningen, beschikbaarheid voor mobiel en meer.

Related news