B2B betalingsstartup Mondu werkt samen met eerste Britse klanten na registratie bij FCA

9 maanden geleden gepubliceerd
  Mondu

Mondu, een in Berlijn gevestigde startup voor B2B-betalingen, is officieel geregistreerd bij de Financial Conduct Authority (FCA) en is begonnen met het werken met zijn eerste 16 Britse klanten. Dit volgt na de opening van hun kantoor in Londen in maart en het begin van hun wervingsproces in het VK, inclusief de aanstelling van voormalig TrueLayer UK country manager, Roger De’Ath, als hun Britse managing director.

Groei en expansie

Mondu werd opgericht in oktober 2021 om BNPL-diensten aan te bieden aan zowel handelaren als marktplaatsen en heeft sindsdien snel uitgebreid naar Nederland, Oostenrijk en onlangs de Franse markt. “Nu Mondu gereguleerd wordt door de FCA, zijn we al klaar om te starten met een reeks bedrijven in het VK. Het is een ongelooflijk spannende dag omdat het VK een grote kans biedt voor B2B BNPL,” zei De’Ath.

Consumentenervaring in B2B-domein

Het bedrijf streeft ernaar om een consument-achtige ervaring te bieden in het B2B-domein, met BNPL-diensten voor e-commerce checkouts en de nieuw geïntroduceerde MonduSell voor multichannel-verkoop, die beide flexibele betaalopties van 30, 45, 60 en 90 dagen bieden. “Er is een groeiende vraag naar consument-achtige ervaringen in B2B en met Mondu’s nieuwe oplossingen zoals Digital Trade Account, hebben bedrijven de mogelijkheid om hun klanten aan te bieden om te kopen en te betalen wanneer ze willen. Dit betekent hogere conversiepercentages, verhoogde orderwaarde en groei voor alle bedrijven.”

Onder de eerste Britse bedrijven die met Mondu samenwerken zijn technologie-aanbieder PCSpecialist, elektrische specialist Hughes Trade, zakelijke reisverstrekker Clooper, verlichtingsaanbieder Sera Technology en sportvoedingsbedrijf Raw Sport.

Related news