Buckaroo en Silverflow kondigen samenwerking aan

6 maanden geleden gepubliceerd

Betaaldienstverlener Buckaroo en betalingsverwerkingsplatform Silverflow hebben een samenwerking aangekondigd. Silverflow zal Buckaroo voorzien van een verwerkingsplatform om de creditcard acquiring-propositie te ondersteunen. Dit betekent dat er geen tussenkomst van derden meer nodig is.

Recente ontwikkelingen

Deze nieuwe samenwerking komt na de recente fusie van Buckaroo met SEPAY. Deze fusie heeft ervoor gezorgd dat Buckaroo haar diensten heeft kunnen uitbreiden met een omnichannel aanbod.

Reacties op de samenwerking

Anne Willem de Vries, CEO en medeoprichter van Silverflow, is enthousiast over de samenwerking. Hij beschrijft Buckaroo als een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van betalingen sinds 2005. Beide bedrijven delen een innovatieve houding en kijken ernaar uit om samen te werken en merchants te voorzien van de technologie en betaaloplossingen die zij nodig hebben voor hun moderne bedrijfsvoering.

Gebruik van Mastercard en Visa

Buckaroo zocht naar een modern en flexibel processing platform. Silverflow bleek de perfecte fit te zijn, met een cloud-gebaseerd platform dat goed communiceert met de systemen van Mastercard en Visa.

Maurits Dekker, CCO bij Buckaroo, ziet de samenwerking met Silverflow als een belangrijke stap in het creëren van een completere en uniforme card acquiring dienst. Hij benadrukt dat de oplossing van Silverflow de tussenkomst van derden overbodig maakt, wat resulteert in een veilig, gebalanceerd en snel betaalproces voor merchants.

Toekomstige plannen

Buckaroo positioneert zichzelf als een omnichannel betaalprovider. In november 2023 zal Buckaroo voor het eerst live gaan met Silverflow. Ze verwachten volledig operationeel te zijn in het eerste kwartaal van 2024.

Related news