Cloud Banking Platform Mambu Verbreidt Activiteiten in Australië

6 maanden geleden gepubliceerd

Mambu, een prominente speler in de cloud banking technologie sector, heeft zijn klantenbestand in Australië uitgebreid. Het bedrijf bedient nu 10 van de meest innovatieve en toekomstgerichte financiële dienstverleners in het land, waaronder Angle Finance, Bluestone Home Loans, Commonwealth Bank of Australia, Lumi, Nimble, Prospa en Tyro.

Nieuwe CEO aan het roer

Fernando Zandona, de recent aangestelde CEO van Mambu, bezocht Sydney vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Hij zei: “Australië is een ontzettend belangrijke markt voor ons, net als de bredere regio Azië-Pacific. We zijn trots op de sterke basis die we hier hebben opgebouwd en kijken met oprechte interesse uit naar de groeimogelijkheden en positieve veranderingen binnen de Australische financiële dienstensector.”

Impact van de Consumer Data Right

Met de recente impact van de Consumer Data Right (CDR) is digitale transformatie op de agenda van veel organisaties komen te staan. Mambu is uitstekend gepositioneerd om financiële instellingen te helpen die klaar zijn voor de digitale sprong.

Peter Haviland, CEO van Angle Finance, een niet-bancaire gespecialiseerde kredietverstrekker en langdurige klant van Mambu, zei: “Ons innovatieve leenplatform, gespecialiseerd in financiering voor commerciële voertuigen en apparatuur, draait al vele jaren op Mambu. We zijn constant verbaasd over de nieuwe en spannende functies die we aan ons platform kunnen toevoegen dankzij Mambu’s next-gen technologie. We kunnen vertrouwen op de veiligheid, beveiliging en snelheid van het Mambu-platform, waardoor we onze interne middelen kunnen vrijmaken om ons te concentreren op het bedienen van onze klanten.”

Digitale transformatie in Australië

Zandona vervolgt: “Naarmate de digitale transformatie in Australië versnelt, moeten financiële instellingen zich vooral bewust zijn van het behoud van hun vermogen om snel te reageren op veranderende omstandigheden en niet verstrikt te raken in extra technologische schulden. Om flexibel te blijven en te kunnen werken met een beperkt budget, gaan financiële instellingen in Australië steeds vaker partnerschappen aan met hoog presterende fintechs zoals Mambu om betere en snellere manieren te vinden om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen. We voorspellen dat deze collaboratieve aanpak in populariteit zal blijven groeien, zoals het ook in andere delen van de wereld heeft gedaan.”

Related news