Finotta en ebankIT kondigen partnerschap aan

6 maanden geleden gepubliceerd

Finotta, een leverancier van ingebedde fintech voor digitaal bankieren, heeft aangekondigd dat het gaat samenwerken met ebankIT, een wereldwijd softwarebedrijf voor digitaal omnichannel bankieren.

Uitbreiding financieel welzijn

Door dit partnerschap zal het Personified-platform van Finotta integreren met het digitale bankplatform van ebankIT, om zo de toegang tot financieel welzijn en gepersonaliseerde financiële begeleiding (PFG) uit te breiden naar miljoenen klanten en leden wereldwijd. ebankIT’s Omnichannel Digital Banking Platform wordt in 11 landen in licentie gegeven aan financiële instellingen, die daarmee miljoenen mensen bedienen.

Klantgerichte aanpak

Het platform van ebankIT biedt uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, waardoor banken en kredietunies hun digitale strategieën kunnen afstemmen op unieke klantbehoeften. De onderneming legt de nadruk op het verbeteren van menselijke interacties binnen de digitale bankwereld, waardoor een echt klantgerichte benadering mogelijk is.

“Op ebankIT erkennen we dat de toekomst van digitaal bankieren afhangt van naadloze omnichannel-mogelijkheden en verrijkte gebruikerservaringen. Daarom werken we vanaf dag één samen met banken en kredietunies om gepersonaliseerde en toegankelijke digitale ervaringen te bieden”, aldus Renato Oliveira, CEO van ebankIT.

Naadloze bankervaring

Het Personified-platform van Finotta vereenvoudigt de relatieopbouw voor financiële instellingen, waardoor ze snel kunnen inspelen op de behoeften van klanten en oplossingen kunnen bieden direct binnen het digitale bankplatform. Het platform maakt de fysieke bank digitaal, omdat klanten steeds naadlozere bankervaringen eisen.

“Dit partnerschap met ebankIT stelt ons in staat om gezonde financiële begeleiding wereldwijd uit te breiden, betere financiële beslissingen mogelijk te maken en een naadloze overgang van traditionele bankfilialen naar digitale te realiseren”, aldus Parker Graham, oprichter en CEO van Finotta.

Related news