Hokodo en Balance kondigen wereldwijd partnerschap aan voor betalingsvoorwaarden

6 maanden geleden gepubliceerd

Europa-gebaseerde Hokodo en Balance uit de Verenigde Staten kondigen een uniek partnerschap aan. Het doel is om de wereldwijde betalingsvoorwaarden te herdefiniëren en nieuwe kansen te creëren voor B2B-kopers en -verkopers.

Samenwerking voor betalingsvoorwaarden

De samenwerking stelt een one-stop-shop op voor betalingsvoorwaarden. Hierdoor kunnen wereldwijde B2B-bedrijven moeiteloos flexibele betalingsvoorwaarden aanbieden aan klanten in Europa en Noord-Amerika. Het bieden van gunstige betalingsvoorwaarden is een strategische benadering om groei en het aantrekken van meer klanten te bevorderen. Daarnaast speelt snelle en gemakkelijke toegang tot krediet een cruciale rol in het kweken van loyale klanten die blijven terugkomen om te kopen.

Technologiegedreven betrouwbaarheid

Het partnerschap tussen Hokodo en Balance maakt gebruik van de sterke technologische fundamenten van beide bedrijven. Dit zorgt voor snelheid, naleving en betrouwbaarheid bij het beoordelen van koperprofielen. Met deze samenwerking kunnen B2B-bedrijven betalingsvoorwaarden aanbieden aan kopers in Europa en Noord-Amerika via een enkele oplossing.

API-Eerste benadering

Het partnerschap is geworteld in API-technologie en biedt volledig flexibele en modulaire oplossingen die precies op maat gemaakt zijn voor de unieke behoeften van handelaren en marktplaatsen. Het sluit gemakkelijk aan op bestaande platforms en software. FoodoMarket, een in Frankrijk gevestigde voedselmarkt voor restaurants en cateraars, zal als eerste profiteren van deze trans-Atlantische betalingsvoorwaarden.

Toekomst van wereldwijde handelskredieten

Kopers en verkopers kunnen uitzien naar een toekomst waarin wereldwijde handelskredieten toegankelijker en efficiënter zijn dankzij deze samenwerking. Het was cruciaal om een partner te vinden met niet alleen het juiste technologische fundament, maar ook met waarden en een cultuur die overeenkomen met de onze. In Balance hebben we precies dat gevonden”, aldus Richard Thornton, mede-oprichter en mede-CEO van Hokodo.

Related news