Ingenico en Jifiti vormen wereldwijd bondgenootschap voor geïntegreerde financieringsopties

4 maanden geleden gepubliceerd

Ingenico, de wereldleider op het gebied van betaalacceptatie-oplossingen, heeft een wereldwijde alliantie gevormd met Jifiti, een toonaangevende fintech in wit gelabelde, ingebedde financiering. Deze samenwerking stelt handelaars in staat naadloos financieringsopties aan te bieden via het innovatieve, cloud-gebaseerde betalingsplatform van Ingenico.

De voordelen van de samenwerking

De samenwerking tussen Ingenico en Jifiti introduceert een reeks kritieke voordelen die zijn afgestemd op de huidige economische context. Jifiti’s wit gelabelde platform ondersteunt elke B2B- en B2C-verkooppuntfinancieringsoptie, inclusief afbetalingen, kredietlijnen, nettotermen en gesplitste betalingen. Dankzij de wereldwijde aanwezigheid van Jifiti krijgen handelaren gemakkelijk toegang tot leningsprogramma’s van vertrouwde lokale banken en geldverstrekkers.

Vereenvoudigde integratie

De samenwerking bereikt een aanzienlijke doorbraak door de integratie te vereenvoudigen via de krachtige mogelijkheden van Ingenico’s cloud-gebaseerde betalingsplatform. Dit empowerment strekt zich uit tot Jifiti’s ingebedde leenplatform, waardoor banken, acquirers en handelaren hun verkooppuntfinancieringsaanbiedingen gemakkelijk kunnen activeren met een naadloos configuratieproces. Omdat de oplossing wit gelabeld is, kan het financieringsaanbod native worden geïntegreerd binnen de klantreis, zowel in de winkel als online.

Klantreis en betalingen

De klantreis wordt vereenvoudigd tot een naadloze scan van een QR-code op Ingenico’s AXIUM reeks van betaalterminals, gefaciliteerd via hun smartphone. Deze snelle procedure stelt klanten in staat om de transactie te voltooien met hun vooraf goedgekeurde krediet. Voor de handelaar betekent het sluiten van de transactie en het verwerken van de betaling business-as-usual, vergelijkbaar met het gemak van elke andere betalingsmethode die via Ingenico wordt gefaciliteerd.

Reacties van Ingenico en Jifiti

Giulio Montemagno, General Manager van het betalingsplatform bij Ingenico, gaf aan dat ze door hun partnerschap met Jifiti graag banken, acquirers, PSP’s en ISV’s willen voorzien van de tools om hun klantrelaties te versterken en de verkoop te stimuleren via flexibele betalingsopties. Yaacov Martin, CEO van de Jifiti Group, benadrukte dat ze er trots op zijn samen te werken met Ingenico om de groei voor handelaren te stimuleren.

Related news