NET Credit Union gaat samenwerking aan met Bankjoy voor klantenonboarding

7 maanden geleden gepubliceerd

NET Credit Union heeft zich aangesloten bij de toonaangevende digitale bankprovider Bankjoy om haar leden een naadloze online en mobiele onboarding-ervaring te bieden.

Het kredietunie zal gebruik maken van de nieuw verbeterde, zelfstandige online accountopeningsoplossing van Bankjoy. Deze oplossing is ontworpen om de acquisitie van nieuwe leden en de groei van deposito’s te stimuleren.

Over NET Credit Union

NET Credit Union, gevestigd in Scranton, Pennsylvania, is een prijswinnende, full-service kredietunie. Ze zijn toegewijd aan het creëren van een gastvrije sfeer die vertrouwen opbouwt en haar leden in staat stelt meer betrokken en financieel succesvol te zijn.

Samenwerking met Bankjoy

Door de samenwerking met Bankjoy zal NET Credit Union nieuwe leden inschrijven met behulp van de zelfstandige Online Account Opening oplossing van het bedrijf. Deze oplossing biedt een volledig geautomatiseerde, veilige en gestroomlijnde onboarding-ervaring.

De onboarding-proces van Bankjoy is ontworpen voor mobiele, online en in-branch kanalen. Dit geeft leden de mogelijkheid om zich in te schrijven via hun voorkeursapparaat of kanaal.

Aanpasbare ervaring

NET Credit Union kan ook eenvoudig de onboardingworkflow van Bankjoy configureren om accountfinanciering, soorten accounts en meer op te nemen. Dit geeft de kredietunie meer flexibiliteit om de account opening ervaring aan te passen.

Daarnaast zal de Online Account Opening oplossing van Bankjoy naadloos integreren met het huidige digitale bankplatform van NET Credit Union, Alkami. Dit stelt bestaande leden in staat om snel en gemakkelijk extra accounts te openen.

Groter belang van digitale bankdiensten

“Meer dan een derde van de Amerikanen stelt dat toegang tot digitale bankdiensten bijna net zo belangrijk is als toegang tot een auto,” zegt Michael Duncan, CEO van Bankjoy. “Statistieken als deze bewijzen dat het belang van digitale bankdiensten en een echt naadloze digitale account openingservaring niet kan worden onderschat”.

Related news