NTT DATA kondigt uitbreiding van bankvernieuwingscapaciteiten aan

9 maanden geleden gepubliceerd

NTT DATA heeft een nieuwe reeks versnellers aangekondigd voor de modernisering van de kernbankactiviteiten. Deze versnellers zullen banken helpen om risico’s te minimaliseren en de snelheid naar de markt te verbeteren.

Bank 4x Accelerator Suite

De Bank 4x Accelerator Suite, gelanceerd in 2022, is een krachtige tool die transformatie mogelijk maakt door progressieve kernrenovatie en modernisering. Hierdoor kunnen banken profiteren van innovatieve groei via een greenfield-technologiestack. De beslissing om een bankkern te moderniseren is volgens Jason Gandy, Senior Vice President of Financial Services Consulting bij NTT DATA Services, geen binaire keuze meer tussen niets doen of volledige vervanging. De technologie voor kernbankieren heeft enorme vooruitgang geboekt, waardoor er verschillende op maat gemaakte oplossingen beschikbaar zijn. Deze stellen de banksector in staat om aanzienlijk flexibeler en behendiger te zijn in hun operaties.

Volledige reeks versnellers

De volledige suite van versnellers omvat Platea Banking, Transformation Manager, UniKix, Application Re-architecture, Data Cataloger, Data Validator, Data Migrater, NuCAF en CloudART. NTT DATA begeleidt al 12 internationale banken bij hun moderniseringsreis en levert resultaten op de volgende gebieden:

  • Digitaliseren van kernsystemen, volgende generatie, cloud-gebaseerd bankieren stimuleren via hoogwaardige ontwerppatronen.
  • Leveren van geparametriseerde, configuratiegestuurde oplossingen die een alternatief, minder verstorend pad bieden voor de moderniseringsreis van een bank.
  • Implementeren van een cloud-gebaseerd, modern bedrijfsmodel maakt volgende generatie platformen mogelijk om innovatie te stimuleren en dringende behoeften van een bank aan te pakken terwijl er een impactvol rendement op investering wordt geleverd.

Toekomstbestendige oplossingen

“Banken en financiële instellingen balanceren op een koord tussen innovatie-eisen en verouderde technologie”, zegt Madhusudhan Magadi, Managing Director of Financial Services Enterprise Architecture in Financial Services Consulting, NTT DATA Services. De gecombineerde capaciteiten stellen hen in staat om financiële en operationele efficiënties te maximaliseren, de klantervaring uniek te verbeteren en tegelijkertijd investeringen van klanten toekomstbestendig te maken met innovatieve kernloze bankoplossingen.

Aankondiging op Money 20/20 USA

NTT DATA zal haar uitgebreide capaciteiten aankondigen op Money 20/20 USA, dat plaatsvindt van 22 tot 25 oktober in Las Vegas. Bezoekers kunnen de NTT DATA-team ontmoeten bij stand 2004. Meer informatie over de bankversnellers is te vinden in hun eBook.

Aanvullende informatie over de Bank 4x Accelerator Suite

NTT DATA heeft meer dan 100 activa (versnellers, kaders, platformen en tools) die momenteel worden ingezet in financiële diensten en verzekeringen. Deze kunnen op maat worden gemaakt om te passen bij de initiatieven voor kernmodernisering van onze klanten. Enkele van de contextuele versnellers zijn Transformation Manager, UniKix, Application Re-Architecture, Data Cataloger, Data Validator, Data Migrater, NuCAF, Platea Banking en CloudART.

Related news