TodayPay introduceert innovatieve betaaloplossing

4 maanden geleden gepubliceerd

TodayPay Inc. heeft op de Money 20/20 in Las Vegas een nieuwe technologie geïntroduceerd die verkopers in staat stelt hun klanten directe terugbetalingen aan te bieden in meerdere betaalmethoden. TodayPay is een technologiebedrijf dat een nieuwe categorie in betalingen introduceert, genaamd ‘Refunds as a Service™’. Het is een suite van alternatieve terugbetalingsoplossingen voor verkopers om directe terugbetalingen aan te bieden en betere terugbetalingskeuzes voor consumenten.

‘Tijd is geld’

Jeremy Balkin, oprichter en CEO van TodayPay Inc. en voormalig hoofd van Fintech voor J.P. Morgan, stelt dat de snelheid van een betaling het leven van iemand kan veranderen. Er wordt elk jaar meer dan een biljoen dollar aan waarde uitgewisseld in de vorm van terugbetalingen, maar er is bijna geen innovatie geweest om de klantervaring te verbeteren.

‘Mijn geld, mijn keuze’

TodayPay werkt het beste voor e-commerce verkopers, marktplaatsen, logistieke aanbieders en verzekeringsmaatschappijen. Het doel is om de conversieratio’s bij het afrekenen te verhogen en de verkoop te stimuleren, terwijl dure geschillen en fraude worden vermeden. TodayPay scheidt de terugbetaling, die een betalingsoplossing is, van de retourzending, die een logistiek probleem is. Hierdoor kunnen verkopers concurreren op basis van de snelheid van een betaling, in plaats van de snelheid van gebroken toeleveringsketens.

Terugbetalingen transformeren

TodayPay transformeert het gebroken terugbetalingsproces in een intelligent klantenwervingskanaal voor verkopers. Het biedt directe voldoening voor verkopers en consumenten door zekerheid, snelheid en keuze in terugbetalingen te bieden.

In 2022 werd geschat dat de totale detailhandelsverkopen in de VS $7,1 biljoen bedroegen en dat ongeveer een vijfde van alles wat in de VS wordt gekocht elk jaar wordt geretourneerd. Artikelen die online worden gekocht, hebben een 3 tot 5 keer hoger retourpercentage dan artikelen die in de winkel worden gekocht. Ondanks miljarden dollars aan investeringen om de online koopervaring te verbeteren, blijft het proces na de aankoop verouderd.

Eerste successen

TodayPay heeft al aanzienlijke tractie gegenereerd bij e-commerce verkopers, verzekeraars, investeerders en ‘s werelds toonaangevende betalingstechnologiebedrijven, waaronder Visa. De vroege successen van TodayPay zijn erkend in de industrie, met een recente nominatie als finalist voor Startup van het Jaar bij de aanstaande US FinTech Awards in New York City.

Partners van TodayPay

TodayPay werkt samen met enkele van de wereldleidende bedrijven en strategische partnerbedrijven om de business te stimuleren. Een van deze partners is Visa, wereldleider op het gebied van digitale betalingen.

Related news