Viva.com introduceert real-time afrekenen en offline betalingen

9 maanden geleden gepubliceerd

Viva.com, een toonaangevend Europees neobankplatform in de cloud, heeft vandaag twee nieuwe productfuncties gelanceerd die ontworpen zijn om bedrijfsoperaties in heel Europa te vereenvoudigen.

Real-Time Settlement

De eerste nieuwe functie, Real-Time Settlement, biedt de handelaarsgemeenschap van Viva.com bijna onmiddellijke toegang tot geld. Transacties worden nu afgewikkeld in maximaal 60 minuten, vergeleken met het vorige afwikkelschema van de volgende dag.

Offline betalingen

De tweede nieuwe functie, Offline Payments, zorgt ervoor dat Viva.com-handelaars de kans op een gemiste verkoop door netwerkconnectiviteitsproblemen of verstoringen minimaliseren. Offline Payments staat automatisch kaarttransacties toe, zelfs als een handelaar niet in staat is om op het verkooppunt verbinding te maken met een netwerk.

Innovatieve betaaloplossingen

De betaaloplossingen van Viva.com stelt bedrijven van alle groottes in staat om hun operaties te stroomlijnen en de verkoop te verhogen. De Viva.com Terminal app verandert slimme apparaten in kaartterminals, terwijl de Viva.com Smart Checkout betalingsgateway de conversiepercentages tot 21% verhoogt; beide met meer dan 30 betaalmethoden.
Viva.com’s online en in-store betalingsplatform is geschikt voor alle bedrijven, van freelancers, taxi’s, hotels en restaurants tot marktplaatsen in heel Europa. De twee nieuwe functies worden in eerste instantie geactiveerd voor bedrijven die een Viva.com Account hebben, wat de cashflow en het beheer van uitgaven optimaliseert.

Uitbreiding productaanbod

Real-Time Settlement en Offline Payments sluiten aan bij het groeiende innovatieve productaanbod van Viva.com voor handelaars, waaronder de zakelijke debetkaart om bedrijfsuitgaven te beheren, automatiseren en volgen, terwijl transactiekosten worden verlaagd tot zo laag als 0%.

Kostas Xiradakis, VP Product en Groei bij Viva.com, zegt: “Het laatste wat een bedrijf wil, is wachten op geld van een verkoop die al is afgerond, of erger nog, een verkoop mislopen door netwerkconnectiviteitsproblemen. Met Real-Time Settlement en Offline Payments behoren die problemen tot het verleden. Bijna onmiddellijke betalingen, 0% transactiekosten en de mogelijkheid om verkoop te voltooien onder zelfs de meest uitdagende connectiviteitsomstandigheden zijn functies die specifiek zijn ontworpen om onze handelaars te ondersteunen, ongeacht hun grootte of locatie.”

Deze laatste productinnovaties volgen op een succesvolle paar maanden voor Viva.com, waaronder het aanbieden van Tap to Pay op iPhone met zijn Viva.com Terminal app, waardoor Britse handelaars op een gemakkelijke, veilige en privé manier contactloze betalingen kunnen accepteren met hun iPhone - geen extra hardware nodig.

Related news