Yuno en Bamboo Payment kondigen samenwerking aan om grensoverschrijdende betalingen in Latijns-Amerika te herdefiniëren

7 maanden geleden gepubliceerd

Yuno, het wereldwijde betalingsorchestratie platform, en Bamboo Payment hebben een samenwerking aangekondigd die tot doel heeft internationale online betalingen voor bedrijven in Latijns-Amerika te vereenvoudigen en optimaliseren. De samenwerking is een direct antwoord op de uitdagingen die vaak gepaard gaan met grensoverschrijdende transacties, zoals vertragingen, procedurele complicaties en hoge commissies.

Yuno en Bamboo Payment: een krachtige combinatie

Yuno, dat zich richt op het eenvoudig aanpassen van betalingsprocessen, heeft zijn aanwezigheid al gevestigd in de betalingssector. Het platform biedt intelligente routering en een intuïtief dashboard voor workflows. Aan de andere kant heeft Bamboo Payment, met kantoren op verschillende locaties in Latijns-Amerika en verbindingen met instant en traditionele betalingsmethoden in elf landen, zich onderscheiden door het aanbieden van zowel betalings- als incassomogelijkheden, en het bevorderen van flexibele zakelijke beslissingen.

Nadruk op efficiënte betalingsoplossingen en het elimineren van frictie

Deze samenwerking beoogt niet alleen efficiënte betalingsoplossingen in de regio aan te bieden, maar ook de inherente frictie in internationale online betalingen te elimineren. De focus ligt op het vergemakkelijken van een helder en obstakelvrij pad voor bedrijven die zich bezighouden met internationale handel, door een meer lineaire en minder dure methode te bieden voor het beheer van financiële transacties.

Juan Pablo Ortega, medeoprichter van Yuno, benadrukt dat de samenwerking met Bamboo Payment een strategische stap is om transacties internationaal vlotter en toegankelijker te maken. Het doel van de alliantie is om financiële operaties, met name grensoverschrijdende, efficiënter en economisch haalbaarder te maken voor bedrijven in de regio.

Het bevorderen van e-commerce en digitale transacties

Met de voortdurende groei van e-commerce en digitale transacties, is de Yuno-Bamboo samenwerking ideaal gepositioneerd om deze ontwikkeling te faciliteren en bevorderen. Het stelt zowel lokale als internationale bedrijven in staat om effectief toegang te krijgen tot en te dienen aan consumenten over de hele wereld.

Francisco León, CEO van Bamboo Payment, benadrukt dat de alliantie hen in staat stelt om hun technologieën en ervaringen te verbinden om toegang te krijgen tot instant en lokale betalingsoplossingen in heel Latijns-Amerika. Dit opent nieuwe mogelijkheden en vermindert barrières in betalingen, en markeert het begin van een reis naar een meer geïntegreerd en grenzeloos betalingsecosysteem in de regio.

Deze overeenkomst belooft de bedrijfsactiviteiten in de regio naar een nieuw niveau van eenvoud en efficiëntie te brengen, waardoor de gezamenlijke oplossingen van Yuno en Bamboo Payment hun financiële transacties met meer gemak en economie kunnen beheren.

Related news